Poročna glasba


Glasba za poroko je še ena od tem, zato ji le namenita malo več časa.

Ko se pogovorita z duhovnikom in izbereta pesmi, se bo potrebno odločiti, kdo jih bo izvajal. Morda otroci, ki so v družini ali prijatelji, v spremljavi kitare ali katerega drugega glasbila?

V PlannerTimu imamo na voljo kar nekaj nadarjenih pevcev in glasbenikov, ki imajo izkušnje z igranjem in petjem v cerkvah.

Glasba pove več kot tisoč besed, zato si le oglejte našo galerijo.

Če se odločita za poročni sprejem, je prijetno če slišite lepo glasbo v ozadju.
To lahko PlannerTim enostavno reši s primernim glasbenim sistemom in ozvočenjem. Lahko pa najamemo tudi nekatere glasbenike, ki igrajo zabavno glasbo na vašem sprejemu. Glasba v živo vedno nudi zelo posebno vzdušje.

Glasba pove več kot tisoč besed, zato si le oglejte našo galerijo.

Glasba na poročni svatbi zaokroži celotno dogajanje. Lahko se odločite za »Jukebox«, DJ-a ali skupino.
Čeprav imata veliko izbire, je najbolj pomembno, da izbereta glasbo, ki bo zadovoljila predvsem vajin in pa seveda glasbeni okus vajinih svatov. Saj ne želita, da je izbrana glasba »party braker«.
Dovolita, da vama PlannerTim pomaga pri izbiri.

Glasba pove več kot tisoč besed, zato si le oglejte našo galerijo.

Klavirist, profesor glasbe Dalibor MiklavčičGlasbeni izvajalci:


Aljaž Vesel Tenor, operni in koncertni pevec
Valentina Gnamuš Klavir
Sandi Ravbar Klavirska harmonika in diatonična harmonika
Dalibor Miklavčič Orglje in pedalni klavir
Uroš Kovač


  • Poroka - Uroš Kavčič


Vokalno instrumentalna zasedba M. I. J. A. V.


Zagotavljamo popolno, profesionalno in čarobno izvedbo glasbenega programa na poročnih obredih, tako civilnih kot cerkvenih.

Z našim petjem na vajini poroki, naredimo ta trenutek čaroben in poln čustev ter pripomoremo k nastajanju nepozabnih spominov, ki vama bodo dragocena popotnica v čudovito ustvarjanje vajine zakonske pustolovščine.

Zakaj smo odlična izbira za vajin poročni dan:

  • BOGATA PONUDBA – poleg štiriglasnega ženskega petja ponujamo tudi igranje na različne instrumente: klavir, orgle, kitara, bas kitara, flavta, kahon (imitacija bobna),
  • RAZNOLIK REPERTOAR svetovnih in slovenskih ljubezenskih pesmi: pop, klasika, sakralna glasba, ljudska glasba, črnska duhovna, narodno-zabavna, zimzelene uspešnice, slovenska popevka, dalmatinske pesmi …,
  • upoštevamo vaše GLASBENE ŽELJE,
  • naš program zajema izvajanje celotnega cerkvenega obreda, vključno z mašnimi odpevi ter igranjem poročne koračnice in petjem Ave Marije.Skupina Larma


Skupina Larma z večletnimi izkušnjami igranja na raznovrstnih zabavah in prireditvah.
Šest članska skupina je glasbeno izobražena tako da je njihov program izveden zanesljivo, profesionalno in učinkovito.Spletna stran:

www.skupinalarma.si

Ansambel Bitenc


Poroka je trenutek v življenju para, ki mora ostati trajno v lepem spominu. Ansamblu BITENC je z vama z glasbo in petjem na poročnem slavju, kjer z izbranim repertoarjem, zabavnimi vložki ter vodenjem programa zagotovimo odlično zabavo. Na civilni in cerkveni poroki pa za čustvenost in domačnost trenutka sklenitve zakonske zveze poskrbijo moški glasovi Kvarteta BITENC. Intimen trenutek popestrimo s solističnimi točkami, orgelsko spremljavo, po želji tudi s spremljavo drugih inštrumentov. Poročni dan je le vajin dan. Za ljubezen poskrbita vidva, za odlično glasbo bomo poskrbeli mi.
Recita DA in se ODLOČITA za našo ponudbo ZDAJ.