Poročno vabilo


Preden se zaslišijo zvoki poročnih zvonov, pride vročica poročnih vabil.

Vabila so prvi vpogled vajinih gostov kakšna bo vajina poroka - slog - seveda poleg časa in lokacije.

vabila so lahko: klasična – tiskano vabilo, bolj unikatna - video vabilo, ekološka - brezpapirno vabilo. Izbira je popolnoma vaša.

Ne pozabita: Ali bosta vabila oddala osebno ali po pošti (navadni/priporočeni/elektronski)?

PlannerTim bo poskrbel, da bodo vabila v vajinem slogu in da bodo vsi vajini svatje vabilo tudi prijeli. Namesto vaju pa lahko tudi sprejemamo tudi odgovore vajinih svatov o udeležitvi na vajini poroki.

Poročna knjižica – »program« vajine poroke


Poročna knjižica vsebuje vse informacije o poročnem obredu in poteku vajine poroke.

Na sprednji strani knjižice lahko fotograf slika lokacijo vajine poroke, točno tako kot si želita sama. V notranjosti knjižice opišeta celoten potek obreda – cerkvenega in civilnega. Zadnjo stran pa lahko popestrita z bolj osebno noto – npr. besedilo romantične pesmi, morda ravno tista, ki sta jo izbrala za vajin prvi poročni ples.

PlannerTim bo poskrbel, da bo vajina poročna knjižica narejena v slogu vajine poroke.

Poročna knjiga svatov


Podarita vajinim svatom prostor, kamor bodo lahko napisali dobre želje za nevesto in ženina. Hkrati pa bo to odličen način za ohranjanje spominov na vajin čaroben dan, razpoloženje in posebne trenutke.

Čeprav je poročna knjiga svatov najbolj tradicionalna v obliki knjige, obstaja še veliko drugih možnosti.

Ideja: Fotografska stojnica

Na stojnico postavite Polaroid fotoaparat in poprosite svate za »selfie« in da fotografije shranijo poročno knjigo svatov skupaj s svojimi dobrimi željami.

Pri PlannerTimu imamo še veliko idej za ohranjanje lepih spominov - seveda poleg prstana na prstu. Mimo tega enostavno ne morete. Vsakdo, ki je izkazal vama pozornost, tudi če se ni udeležil vajine poroke, temveč vam je preprosto poslali darilo ali šopek rož, je prav, da prejme zahvalno pismo ali darilo – konfeti. Lahko se odločita, da pošljeta zahvalno kartico s priloženo poročno fotografijo ali pa darila podarite, ko se svatje poslavljajo iz vajine poroke. Ideje za zahvalna darila: kulinarične dobrote (čokolada, vino, marmelade, kava, čaj, med…) ali bolj praktičnimi (sončna očala– če je poroka poleti, nakupovalnimi torbicami, svečke, milo….).

Ne pozabita: PlannerTim bo poskrbel, da bo zahvala v vajinem slogu. Prav tako bomo poskrbeli, da bodo darilo prijeli prav vsi, ki so z vama delili ta čaroben dan. Tako bosta na vajinem poročnem potovanju popolnoma brezskrbno uživala.

Recita DA in se ODLOČITA za našo ponudbo ZDAJ.


  • poroka - vabila
  • poroka - vabila
  • poroka - vabila
  • poroka - vabila
  • poroka - vabila
  • poroka - vabila