Poročna prinčeska


Seveda ne smemo pozabiti, da je za nevestin (seveda tudi družic in ženina) dovršen videz zelo pomembna popolna pričeska in »make&up«, ki se dopolnjuje z videzom neveste, njeno izbrano obleko in šopka.

Zato smo pri PlannerTimu povabili k sodelovanju ekipo, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

Ne bomo pa pozabili niti na družice in seveda na ženina.

Naj slike povedo zgodbo samozase, zato si le oglejte našo galerijo.Frizerka Urška Zibelnik v frizerskem salonu Fiona v Škofji Loki


Nevestin dan bo popoln,če se bo tudi ona na ta dan počutila popolno. Odločilni korak v svojem življenju bo nevesta naredila samozavestno in tako navzven izžarevala svojo notranjo lepoto,ki pa jo bo na ta pomemben dan poudarila še z pravilno izbrano pričesko in ličenjem. Zato se želim z vsako bodočo nevesto pred poroko osebno spoznati, se pogovoriti o njenih željah in vseh detajlih,ki se tičejo poroke. Treba je upoštevati kakšna bo obleka in nakit in seveda kako se nevesta najbolje počuti tudi v vsakdanjem življenju ( frizura,ličenje ).Z upoštevanjem njenih želja in mojimi nasveti bova naredili probo in tako skupaj ugotovili v kateri pričeski se bo nevesta na svoj veliki dan počutila najbolje.

www.fiona.si

Frizerji Gregor Jesenovec, Klemen Ciber, Sašo Rac v salonu Potrebna Si…..Frizerja


Zelo uspešen tim 4 frizerjev, ne bomo omenjali, da so zanesljivi, najpomembnejše od vsega so zelo kreativni. Znanje so pridobivali skozi več letna izobraževanja in moramo priznati , da so res strokovnjaki na svojem področju. Ker pa si ne dovolijo zaspati, se redno izobražujejo in obiskujejo seminarje doma in tudi tujini. Njihovo vodilo je »vsak za sebe, vsi za eno zadovoljno stranko«, zato vam bodo ponudili popolnoma osebni pristop in vrhunsko kakovost – rezultat - popolna poročna pričeska.
Recita DA in se ODLOČITA za našo ponudbo ZDAJ.

  • poroka - pričeska
  • poroka - pričeska
  • poroka - pričeska
  • poroka - pričeska
  • poroka - pričeska
  • poroka - pričeska