Poročna fotografija & video


Nič ni lepšega, kot da podoživite vaš poročni dan. Najboljši način za to je poročna fotografija. Veliko dobrih posnetkov skozi ves dan - vsi svatje, ki so z vama praznovali ujeti v nepozabnih trenutkih sreče. Nekateri se odločajo za postavitvijo fotoaparatov za enkratno uporabo na mizah – za presrečne, spontane »selfije« svatov. Vendar čeprav se odločite samo za to izbiro, vam PlannerTim svetuje, v kolikor želite slike najboljše kakovosti izberete profesionalnega fotografa, ki ima nadzor nad stvarmi. Poročnega dneva namreč ni mogoče ponoviti, zato je zelo pomembno, da bosta s poročnimi fotografijami zadovoljna. Odgovorita si na nekaj vprašanj: Kaj pričakujete od fotografa? Da vas slika samo na želeni lokaciji ali da je z vami ves dan in noč in tako ujame neprecenljive trenutke vašega sanjskega dne? Želite »tradicionalno« romantično fotografijo ali ste odprti tudi za ustvarjalne fotografije? S fotografom se pogovorite o vajinih željah, tako da boste našli prave poročne motive. Ideja: Na naši spletni strani si lahko ogledate fotografije različnih fotografov, saj ima vsak svoj slog. Izberite tistega, ki vam je najbolj blizu. Potem hitro stopite v stik z nami, saj so poročni fotografi hitro polno zasedeni. Zato rezervirajte – čim prej.

Kot dopolnilo k klasični fotografiji se lahko odločite za poročni video.
Ali želita profesionalen ali amaterski video?
Če se odločite za profesionalen video, bosta dobila kvaliteten filmski posnetek vseh vrhuncev vajinega sanjskega dne.
Seveda obstaja tudi druga možnost, da poprosite nekoga od svatov. To je jasno ceneje, vendar pogosto rezultat veliko slabši.

Malo drugače: Naj helikopter preseneti svate na civilnem, cerkvenem obredu ali lokaciji svatbe. Fotograf v helikopterju vama bo posnel presenetljive fotografije.

Ideja: svatom lahko na njihovo željo pošljeta kopijo video posnetkov - poročnega obreda in slavja. Seveda vam PlannerTim pripravi izsek kratkih video posnetkov skupaj.

Nevesta, kaj boš podarila svojemu življenjskemu izbrancu kot jutranje darilo?
Boudoir fotografija je eno izmed najbolj osebnih daril, ki jih lahko podarite življenjskemu izbrancu po prvi skupni noči kot mladoporočenca. Nobenega dvoma ni, da bo vaša ljubljena oseba bila neizmerno vesela.

Kaj je Boudoir fotografija?
Gre za bolj elegantne kot erotične fotografije. Torej Boudoir fotografija je poseben način fotografiranja ženske. Ta vrsta fotografiji razlikuje od portretnega fotografiranja - s poudarkom na telesu, očeh, koži in čutnosti. Boudoir slike preprosto izražajo senzualnost, veselje, lepoto in romantiko. Ne pokažejo samo vaše karizme in duše, temveč tudi vašo sramežljivo, resno in seksi plat.
In ena stvar je gotova - Boudoir fotografija nikoli ni bila in ni pornografska - samo, da je to jasno.
Pomembno je, da izberete fotografa, s katerim se počutite udobno in ki mu zaupate, da bo zmogel vas voditi skozi celoten proces. Pomemben je dialog. Če imate kakršne koli skrbi ali vprašanja v zvezi s fotografijo, jih zaupajte fotografu. Predvsem pa izberite stil, ki pooseblja vas.

Ideja: na sliki lahko nosite poročno tančico, najljubše spodnje perilo, seksi nogavice, visoke pete, klobuk.

Ne spreglejte! V naših poročnih paketih vama pripravimo vajin poročni portret okvirjen v lesen masivni okvir velikosti 70 cm x 100 cm, 5 x fotoknjigo izbranih fotografij, ostale fotografije vama priložimo na usb ključu. Naknadno vama slikarka nariše vajin poročni portret s preslikavo...


Za vajino lažjo odločitev si poglejta reference naši​h​ poslovni​​h​ partnerj​ev​:

Andraž F.B. : www.andrazfijavzbacovnikphotography.weebly.com

Šimen Ž. : www.simenzupancic.com

Matjaž C. : www.matjazcorel.com

Aljaž Habot & Aljaž Ivič : www.histudio.org


Poročni video


Večurni video posneti po vajinih željah. Če se odločita za profesionalen video, bosta dobila kvaliteten filmski posnetek vseh vrhuncev vajinega sanjskega dne. Iz izkušenj vama svetujemo tudi krajši video ki traja 8 min. Sestavi se ga iz video tematik kot so postavljanje mlaja, svatbe, prihoda gostov, plesa…Tako imate kratek video posnetek dostopen na mailu. Lahko si ga ogledate v parih minutah ter dodobra osvežite vajin sanjski dan.Recita DA in se ODLOČITA za našo ponudbo ZDAJ.